DAPATKAN
SECARA FREE
10,000 SAMPLES
IFlawless FACIAL SERUM WITH LORISA®
free SAMPLE: Uolls bayar kos pos SAHAJA
Selepas isi maklumat di atas, tekan "Nak FREE Sample" untuk mengesahkan tempahan dan membuat bayaran pos
Serum Ni Selamat Ke?
Yes syg Mommy semua.. produk ni memang selamat digunakan tanpa ragu-ragu. iFlawless Facial Serum with LORISA® ini ialah produk yang:
  • Daftar KKM: Berdaftar dengan KKM dan ada NOT number
  • Natural: 99.5% Bahan asas produk ini ialah dari extract buah-buahan dan tumbuhan
  • Formulasi: Diformulasikan khas oleh ahli Farmasi bertauliah
Sepanjang iFlawless Facial Serum with LORISA® ini dilancarkan (sejak 20.09.2018) sehingga hari ini team kami tidak pernah menerima apa-apa aduan dari pelanggan.
Botol sebenar iFlawless Facial Serum with LORISA
iFlawless Facial Serum with LORISA® ini kaya dengan kandungan LORISA®. 

Apa itu LORISA® ?

LORISA® ialah kombinasi kandungan yang diekstrak dari 4 jenis tumbuhan yang sangat kaya dengan Vitamin E; 200% lebih tinggi daripada Minyak Zaitun. 

Vitamin E ini adalah Anti-Oksidan yang melindungi kulit daripada radikal bebas. LORISA® juga mengandungi Squalene yang dipercayai melindungi kulit daripada kanser. 

Linoleat dan Oleat meningkatkan struktur kulit secara tidak langsung memulihkan parut jerawat. 

Sterol dan asid lemak penting yang terdapat dalam LORISA® bagus untuk mengoptimumkan kelembapan kulit uolls dan membran kulit untuk mengelakkan penuaan. 

Tambahan pula, LORISA ™ juga mengandungi anti bakteria yang tinggi.
Berapa Lama Kesan Pemakaian Sample Ni Mommy?
Syg..produk yang berasaskan bahan Natural biasanya akan ambil masa 1-3 bulan untuk memulihkan kulit muka yang pernah menjadi mangsa produk-produk yang mengandungi Hydroquinone, Mercury dan Paraben.

Namun, masa untuk memulihkan kulit muka ini bergantung kepada berapa lama uolls dah gunakan produk-produk beracun seperti yang Mommy senaraikan di atas.

Sebab, uolls akan alami beberapa proses pemulihan kulit muka selepas mula guna produk natural seperti iFlawless.

Untuk sample iFlawless Facial Serum with LORISA®, uolls akan rasai kulit muka lebih tegang dan liang pori-pori semakin mengecil selepas 2-3 kali pemakaian.

Ok, kat bawah ni Mommy share dengan uolls testimoni-testimoni pengguna yang lebih awal guna serum dari iFlawless:
Klik gambar testimoni untuk baca
Testimoni 1
Testimoni 2
Testimoni 3
Macam Mana Nak Guna Sample Ni?
Mudah je uolls.. Sample yang Mommy nak beri uolls secara FREE ini ialah serum. Kalau uolls nak tahu, fungsi serum tak sama seperti pelembab. 

Di mana serum perlu dipakai mengikut Masa & Teknik yang BETUL

Laa...baru tahu ke kena guna teknik yang Betul?

Ok... jom Mommy share dengan uolls teknik menggunakan sample serum ni. Nama teknik ni ialah : 
Teknik LORISA®
Teknik LORISA®
1. Bahagikan wajah anda kepada 9 kawasan.

2. Titiskan sedikit Sample iFlawless Facial Serum with LORISA® ke tapak tangan.

3. Mulakan sapu di bahagian 1 & 2.

4. Buat sapuan secara membulat bermula dari atas kening. Pusing berulang kali sehingga serum telah meresap sepenuhnya ke kulit muka.

5. Lakukan proses 4 untuk kawasan 3 hingga 9.
Sesuai Ke Untuk Ibu-ibu Mengandung?
Syg... Selamat sangat untuk guna serum ni. Mommy sendiri sedang mengandung. Dan Mommy dh gunakan serum ini sejak sebelum mengandung lagi..

Yang Mommy tak sarankan untuk guna ialah produk-produk yang mengandungi Merkuri, Parabens dan macam-macam lagi..

Ramai juga ibu-ibu mengandung tanya Mommy soalan ni di IG Story iFlawless.Official. Contohnya seperti video di bawah ni:
Untuk info tambahan kepada uolls, Mommy share 5 Bahan Dalam Skin Care yang uolls perlu elakkan sebagai ibu mengandung. Kalau uolls belum mengandung, Mommy nak uolls pun take note nama bahan-bahan ni ya:
  • Benzoly Peroxide
  • Parabens
  •  Phthalates
  •  Avobenzone
  •  Botulinum Toxin
Macam Mana Bentuk Sample Yang Saya Akan Dapat FREE?
Khas untuk uolls yang nak berhijrah kepada produk berasaskan bahan natural, Mommy akan berikan 1 Sample dalam bentuk sachet

Dengan kandungan 2ml ni, uolls boleh guna 2 hingga 3 kali pemakaian.
TERHAD 10,000 UNIT SAHAJA
Ya, sample ini terhad kepada 10,000 orang penerima sahaja.. dan offer ini akan diberhentikan pada bila-bila masa selepas habis kuota.

Setiap hari team Mommy terima ratusan tempahan sample untuk dipos. Nak tengok? Mommy share Video Screenshot senarai order sample sehari dalam video di bawah ni.
Mommy yakin nama uolls akan tersenarai dalam senarai penerima sample dan terima sample pada hari esok jika uolls terus buat tindakan sekarang.
© iFlawless 2019